איך התחיל מפעל דים סאם?

הסיפור שלנו מתחיל אי שם בשנת 2008, השנה שבה הוקם מפעל דים סאם בקיבוץ להבות חביבה על ידי האחים גבריאלי.

המפעל עסק בראשית דרכו בהכנת מגוון מוצרי דים סאם וגיוזה בעבודת יד, זאת באמצעות שפים סינים מומחים שהיו אמונים על מלאכת ההכנה.

עם השנים מפעל דים סאם החל להרחיב את מגוון המוצרים שלו והחל לשווק גם לחמניות באן ואגרולים.
אבל לא עצרנו שם. כמובילי וחלוצי השוק האסייתי, מפעל דים סאם חרט על דגלו להוביל את השוק בתחומו עם מוצרים בעלי איכות ללא פשרות, ובטעמים ייחודיים מהמטבח המסורתי של מדינות רבות מאסיה והמזרח הרחוק.

מאז ועד היום, החזון שלנו הוא להמשיך ולספק לשוק את המוצרים האיכותיים והטעימים ביותר לקהל הישראלי תוך התחשבות בבחירת חומרי הגלם הטובים ביותר עם הקפדה יתרה על ניקיון, עמידה בתקנים וחדשנות.

המגוון הרב, הקיפולים, הצורות, הצבעים, הניחוחות והטעמים המעודנים מעניקים למוצרים שלנו את התואר מאכל גורמה.

לאחרונה מפעל דים סאם עבר למשכנו החדש בפארק תעשיות עמק חפר. מפעלינו החדש הינו מפעל חדשני עם הציוד המתקדם ביותר בשוק.

כיום מוצרינו משווקים ברשתות המובילות בכל רחבי הארץ ובשוק המוסדי.